Kezdőlap » » Orijen tundra jutalomfalat 100 g (100 db)


Orijen tundra jutalomfalat 100 g (100 db)

img

 

Ár Nettó: 3 142 Ft
Ár Bruttó (27.0 %):
3 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Orijen Tundra

Biológiai Szükségleteknek Megfelelő™
Freeze Dried Jutalomfalat Kutyák Részére

A piacon unikumnak számító és ízletes jutalomfalat jávorszarvahúsból-és májból, fürjhúsból, továbbá acélosfejű pisztrángból készült. Remek alkotás!

Egy ragadozó tápanyagszükségletét nagy mennyiségű és sokféle hús elégíti ki tökéletesen. Ezért készült az ORIJEN TUNDRA kizárólag belsőségekből, vörös vadhúsokból, halból és fürjből az Egész Préda arányainak megfelelően.

A biológiai szükségletek kielégítő ORIJEN jutalomfalatok gyártása során nem használunk tartósítószereket és nem főzzük meg a húsokat. A legjobb tartósítási eljárást használjuk, mely során az értékes tápanyagokat és a természetes ízeket bezárjuk a helyükre, csak a víz távozik.

Autentikus Helyi Húsok és Belsőségek

Naponta Frissen Érkeznek

FRISS HELYI ÖSSZETEVŐK

100 % HÚS. 100 % FRISS. 100 % TERMÉSZETES.

Az erdős rancsokon nevelt vaddisznó húsa és mája emberi fogyasztásra alkalmas, és naponta frissen érkeznek a freeze dry konyhánkba.

Összetevők

Vaddisznómáj (50 %)*, csontozott vaddisznó (50 %)*.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik.

GARANTÁLT BELTARTALOM

TÜKRÖZI A TERMÉSZETES ÉTRENDET

A kutya és a farkas anatómiai felépítése megeggyezik, ezért a kedvencünk szervezete a húsalapú étrend, és nem a szénhidrátok vagy gabonák hatékony megemésztésére alkalmas

HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG

A 100 %-ban húsból készült ORIJEN WILD BOAR jutalomfalat 40 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS

A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

Fehérje (min.) 40 %
Zsír (min.) 50 %
Rost (max.) 1%
Nedvesség (max.) 2 %
Hamu (max.) 5,5 %

ENERGIATARTALOM-és MEGOSZLÁS

ALACSONY KALÓRIA, ZÉRÓ SZÉNHIDRÁT

Az ORIJEN VADDISZNÓ kevesebb mint 7 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

ETETÉSI JAVASLAT

Az ORIJEN jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az ORIJEN WILD BOAR jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű szárazeledel mellett.

Az ideális testsúly fenntartása érdekében a kutya által elfogyasztott jutalomfalat a napi kalória-bevitel maximum 10 %-át tegye ki!

YmNlYzU0Z