Kezdőlap » » Orijen original jutalomfalat 100 g (80 db)


Orijen original jutalomfalat 100 g (80 db)

img

 

Ár Nettó: 2 669 Ft
Ár Bruttó (27.0 %):
3 390 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Orijen Original

Biológiai Szükségleteknek Megfelelő™
Freeze Dried Jutalomfalat Kutyák Részére

Az Orijen Original jutalomfalat a különféle húsok tökéletes összhangja. A prérifarmokon szabad tartású körülmények között tartott csirke és pulyka, továbbá a Csendes-óceánból fogott lepényhal biztosítja a tápláló fehérjéket és zsírokat

Az összes kutyafajta ragadozó. A tápanyagszükségletüket a különféle húsokban gazdag étrend elégíti ki megfelelően. Ezért készült az ORIJEN ORIGINAL jutalomfalat 100 %-ban húsból és májból. A kutya az egész prédát elfogyasztotta, ezért a belsőségek kihagyhatatlanok egy teljes értékű táplálékból.

A húsalapanyagokat nem főzzük vagy szárítjuk magas hőmérsékleten. A kifinomult freeze-dried technológiának köszönhetően az értékes tápanyagok kevésbé sérülnek, a húsok és a belsőségek megőrzik ízletességüket. Garantáljuk, a kutya imádni fogja ezt a jutalomfalatot!

Autentikus Helyi Húsok és Belsőségek

Naponta Frissen Érkeznek

FRISS HELYI ÖSSZETEVŐK

100 % HÚS. 100 % FRISS. 100 % TERMÉSZETES.

A SZABADON TARTOTT BAROMFIK A KÖRNYEZŐ FARMOK MEGBÍZHATÓ TERMELŐITŐL SZÁRMAZNAK. A CSENDES-ÓCEÁNI LEPÉNYHALAT FENNTARTHATÓ MÓDON HALÁSSZÁK A VELÜNK KÖZVETLEN KAPCSOLATBAN LÉVŐ HALÁSZOK.

Összetevők

Csirkemáj (24 %)*, pulykamáj (24 %)*, csontozott Cobb csirke (24 %)*,
csontozott pulyka (24 %)*, csontozott lepényhal (4 %)*.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik

GARANTÁLT BELTARTALOM

TÜKRÖZI A TERMÉSZETES ÉTRENDET

A kutya és a farkas anatómiai felépítése megeggyezik, ezért a kedvencünk szervezete a húsalapú étrend, és nem a szénhidrátok vagy gabonák hatékony megemésztésére alkalmas

HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG

A 100 %-ban húsból készült ORIJEN jutalomfalat 45 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS

A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

Fehérje (min.) 45 %
Zsír (min.) 45 %
Rost (max.) 1%
Nedvesség (max.) 2 %
Hamu (max.) 7 %

ENERGIATARTALOM-és MEGOSZLÁS

ALACSONY KALÓRIA, ZÉRÓ SZÉNHIDRÁT

Az ORIJEN ORIGINAL kevesebb mint 7 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

ETETÉSI JAVASLAT

Az ORIJEN jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az ORIJEN ORIGINAL jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű szárazeledel mellett.

Az ideális testsúly fenntartása érdekében a kutya által elfogyasztott jutalomfalat a napi kalória-bevitel maximum 10 %-át tegye ki!

 

ZTMzOWU0YW