Kezdőlap » » Orijen bárány jutalomfalat 56,7 g (70 db)


Orijen bárány jutalomfalat 56,7 g (70 db)

img

 

Ár Nettó: 1 961 Ft
Ár Bruttó (27.0 %):
2 490 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Orijen Alberta Lamb

Biológiai Szükségleteknek Megfelelő™
Freeze Dried Jutalomfalat Kutyák Részére

A porhanyós és különleges ízharmóniával rendelkező bárányhúst alberta tartomány rancsain állítják elő helyi farmerek. A friss bárányhús naponta érkezik tartósítószer-mentesen, és azonnal feldolgozásra kerül.

A biológiai szükségleteknek megfelelő ORIJEN jutalomfalat kizárólag bárányhúst és belsőségeket tartalmaz. Az egyféle forrásból származó húsok nem okoznak problémát a táplálás során, még allergiagyanú esetén sem. A termék 100 %- ban húsból készült, nincs benne emészthető szénhidrát, ezért nagyon egészséges módja a jutalmazásnak.

A gyártás során nem éri hőhatás a húsalapanyagokat, továbbá mesterséges tartósítószereket sem használnak, ennek köszönhetően az értékes tápanyagok sértetlenek maradnak és megőrzik természetes ízletességüket. Garantáljuk, a kutya imádni fogja!

Autentikus Helyi Húsok és Belsőségek

Naponta Frissen Érkeznek

FRISS HELYI ÖSSZETEVŐK

100 % HÚS. 100 % FRISS. 100 % TERMÉSZETES.

A dús fűvel borított rancsokon ridegen tartott bárány húsa emberi fogyasztásra alkalmas, és naponta frissen érkezik a freeze dry konyhánkba.

Összetevők

Csontozott bárány (45 %)*, báránymáj (45 %)*, báránybendő (10 %)*.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik

GARANTÁLT BELTARTALOM

TÜKRÖZI A TERMÉSZETES ÉTRENDET

A kutya és a farkas anatómiai felépítése megeggyezik, ezért a kedvencünk szervezete a húsalapú étrend, és nem a szénhidrátok vagy gabonák hatékony megemésztésére alkalmas

HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG

A 100 %-ban húsból készült ORIJEN BÁRÁNY jutalomfalat 40 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS

A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

Fehérje (min.) 48 %
Zsír (min.) 40 %
Rost (max.) 1%
Nedvesség (max.) 2 %
Hamu (max.) 6,5 %

ENERGIATARTALOM-és MEGOSZLÁS

ALACSONY KALÓRIA, ZÉRÓ SZÉNHIDRÁT

Az ORIJEN ALBERTA LAMB kevesebb mint 7 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

ETETÉSI JAVASLAT

Az ORIJEN jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az ORIJEN ALBERTA BÁRÁNY jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű szárazeledel mellett.

Az ideális testsúly fenntartása érdekében a kutya által elfogyasztott jutalomfalat a napi kalória-bevitel maximum 10 %-át tegye ki!

MGI5ZjNk